Julestemning i Olavshallen

BILLETTSALG

8. – 22. desember 2018, Olavshallen

 

I over 20 år har barn og familier strømmet til Olavshallen i desember for å ta del i denne trivelige og småbarnsvennlige førjulsperlen av en musikkteaterforestilling.

Julestemning har for tusenvis av familier rukket å etablere seg som en like naturlig del av juleforberedelsene som å henge opp julenek og pynte juletreet – for mange blir julen liksom ikke helt den samme uten Julestemning!

Julestemning henvender seg til hjertet av den norske folkesjela, og går rett inn i kjernen av den norske folketroen. For selvfølgelig finnes julenissen, både han som bor på Nordpolen, han som bor i skogen og han som bor i fjøset…Det gjelder bare å åpne for barnet i hjertet sitt og tro på nissen, og vipps! er han der før du vet ordet av det.

I forestillingen møter vi barna Tor og Helle som hogger juletre, lager julepynt og setter ut grøt til nissen – for de gleder seg sånn til jul! Og så, som på magisk vis, møter de selvfølgelig nissene, og forviklinger og humor følger…

Årets forestilling i Olavshallen har fått et ørlite krydder – vi får også møte noen spenstige og smårampete nissebarn!

Forestillingen har i 20 år gått for fulle hus i Olavshallen i Trondheim, samtidig som den også settes opp på Steinkjer, i Oslo og på Enebakk.

 

Julestemning i Olavshallen – kontakt: post@musikalfabrikken.no