Julestemning på Bjerkem 2023

Her kommer det øyeblikkelig mer informasjon om årets forestilling.
– Følg med!


Julestemning 
er en sjarmerende juleforestilling for de små!

Det er jul og barna Tor og Helle drar ut i skogen for å hente juletre. På veien treffer de tre underlige skapninger som kan trylle og snakke med dyrene! Hvem er de mon tro? Og hva gjør disse tre på låven til Tor og Helle etter at de har møtt dem i skogen? Merkelige greier!
«Julestemning» er den koselige teaterforestillingen om Nordpolnissen, Skogsnissen og Fjøsnissen som forbereder seg til jul. Det er levende musikk, teater, sang og dans. Og kanskje får nissene julegrøt også?

Forestillingen passer best for barn fra 2- 3 år og oppover til ca. 10 år.

FORESTILLINGER 2023

Mer informasjon kommer…

Billett:   Mer informasjon kommer…

Ring 909 50 702 for info/bestilling eller skriv til berit@bjerkem.com